Take Profit EURUSD

Jun 23, 2011

22 comments:

AgForex 23/6/11 10:26 AM  

Ambil pips kecil jer paling selamat

Anonymous,  23/6/11 10:32 AM  

betul masta

Anonymous,  23/6/11 10:32 AM  

minta tips

Anonymous,  23/6/11 10:33 AM  

kemna pergerakan EU hari ni boss

AgForex 23/6/11 10:41 AM  

Mcm nak terjun jer tu EU

Anonymous,  23/6/11 10:43 AM  

bagus juga kalau tuan bagi tips atau point entry di blog ni tau....

AgForex 23/6/11 10:44 AM  

Takut bagi tips nanti kalau x menjadi aku juga yang kena

Anonymous,  23/6/11 10:52 AM  

betul juga tu tuan manusia ni selalu salahkan org lain bah pula kan

AgForex 23/6/11 10:52 AM  

betul2...betul2...betul2

Anonymous,  23/6/11 10:53 AM  

kalau macam itu kena jugalah berguru ni ya

Anonymous,  23/6/11 10:58 AM  

bah bila tuan ada masa

AgForex 23/6/11 10:59 AM  

bagus join kursus TMP anjuran Tuan Yakub 2 Julai 2011 tu

Anonymous,  23/6/11 11:20 AM  

ok tuan

Anonymous,  23/6/11 11:21 AM  

berani juga tuan tidak letak SL tu kalau EU merempit mabvam temnpoh hari kena MC tu tuan

AgForex 23/6/11 11:25 AM  

kita ada teknik untuk menghalang dari kena MC andai berlaku pergerakan luar biasa

Anonymous,  23/6/11 11:28 AM  

bagus juga kalau ada teknik macam tu tuan taklah kena MC se4lalu macam saya ni, nantilah saya datang 2 julai tapi kalau tak sempat pandailah saya cari tuan kalau ada masa mau berguru

AgForex 23/6/11 11:35 AM  

ramai2 lagi bagus bah

Anonymous,  23/6/11 12:32 PM  

ya bah boleh kongsi pengalaman

AgForex 23/6/11 12:33 PM  

tapi jgn terllau ramai kadang tak terlayan pula

Anonymous,  23/6/11 12:45 PM  

Mlm JUmaat ni masta g Starbuck kita saya belanja sambil-sambil borak pasal forex ni

AgForex 23/6/11 1:02 PM  

ok klu x ada hlgn

Post a Comment

Members

Chat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP